In de buurt

Taman indonesia
Taman Indonesia (Indonesisch voor Indonesisch park) is een klein dierenpark in Kallenkote in de Nederlandse provincie Overijssel. Het park is gespecialiseerd in dieren uit Indonesië, met name vogels.
taman-indonesia.nl

De Maartjestuin
Aan de rand van landgoed De Eese en langs de route van het ‘Weldadig Rondje’ vindt u De Maartjestuin. Centraal in het prachtige landschap kunt u genieten van deze sfeervolle tuin met verrassende tuinkamers en mooie doorkijkjes. Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst bloeien hier de bijzondere vaste planten, rozen, clematissen en siergrassen. 
demaartjestuin.nl

Nationaal Park Weerribben-Wieden
In Nationaal Park Weerribben-Wieden kun je prachtig wandelen, fietsen en varen. Tussen muren van riet vaar je steeds verder het groen in, tot je alleen je eigen peddels en het gezang van rietzangers en karekieten hoort. Knobbelzwanen en purperreigers vliegen door de lucht, wat gespletsj in het water kán een otter zijn.
Weerribben-Wieden

 

Nationaal park Drents-Friese Wold
Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa  en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied.
Drents-Friese wold

Nationaal park Dwingelderveld
In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. Het Nationaal Park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Er zijn maar liefst 2 schaapskudden met herder die de heide in conditie houden.
Dwingelderveld