Feestlocatie

Mei Chu biedt u een prachtige locatie om iets te vieren. Wilt u iets anders dan gebruikelijk dan kunnen wij uw feest geheel naar uw wens inrichten. Het is mogelijk gebruik te maken van diverse arrangementen. Uiteenlopend van barbecue, Chinees Indische lunch tot diverse Hollandse buffetten. (vanaf 15 Personen).

Na alles goed doorgesproken te hebben, zorgen wij voor het welslagen van uw feest. Wij hebben een eigen tent die we na wens op kunnen zetten. Tafels en stoelen tot 50 personen is aanwezig. Wij kunnen u verschillende muziekbandjes adviseren. U kunt gebruik maken van onze theeschenkerij Pura vida. geschikt voor groepen tot 25 personen.

Wenst u tijdens uw feest een welkome afwisseling in de vorm van een ritje door de koloniën van weldadigheid of een valkenier dan is daar op de tuin ruim gelegenheid voor. wenst u in groepsverband een fietstochtje door het nationale park Drents Friese Oord, dan kunnen wij de fietsen op locatie regelen!

Tijdens uw feest kan ik professionele rondleidingen verzorgen door mijn tuin. Vooral voor de natuurliefhebber een must. U krijgt alles te horen en te zien over de opbouw van de tuin, de geschiedenis en de flora en fauna die van nature in het gebied voorkomt. Rondleidingen voor groepen  zijn op aanvraag mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden en de prijs.

Trouwfoto’s
Ook voor trouwfoto’s kunt u bij Mei Chu terecht. De foto’s gemaakt in de prachtige tuin zijn uniek. Neem contact op voor de mogelijkheden en de prijs.

Contact opnemen