Door de vele enthousiaste reacties over de tuin en de daaruit voortkomende vraag naar tuinontwerpen wil ik mijn expertise inzetten om van uw tuin een droomtuin te maken. 

Bent u blij verrast en enthousiast geraakt over de manier van aanleg en schikking van de planten in de tuin, dan kan ik u helpen bij de realisatie van uw eigen tuin. A.d.h.v. uw wensenpakket maak ik een ontwerp.  Dit ontwerp wordt in nauwe samenwerking met u gemaakt. U moet er jaren lang plezier aan kunnen beleven. Het ontwerp kan zowel gemaakt worden in een CAD programma als met de hand.

Samen met u kan ik helpen uw droomtuin te realiseren. Of u het nu (gedeeltelijk) zelf wilt aanleggen of met hulp.Zijn we gezamenlijk tot het ideale ontwerp en/of beplantingsplan gekomen dan kunnen we overgaan tot het uitzetten van uw tuin. 
Door een uitgebreid netwerk aan toeleveranciers kan ik voor u de juiste (bijzondere) planten inkopen. 
Tegen aantrekkelijke prijzen kan ik uw dode materialen rechtstreeks bij de fabrikant inkopen.Bespreking van uw tuinwensen kan iedere vrijdag in het seizoen op de tuin of op afspraak bij u thuis. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Meer informatie of reserveren?

Vul onderstaand formulier in en we reageren z.s.m. op uw vraag.
Voer uw naam in
Voer een e-mailadres in
Invalid Input
Dit veld mag niet leeg zijn
Invalid Input

Onze vrienden

Met deze partners bieden wij arrangementen aan. Kijk voor meer informatie op hun site.

Copyright 2018 © Mei Chu.
Alle rechten voorbehouden