Mei Chu biedt u een prachtige locatie om iets te vieren. Wilt u iets anders dan gebruikelijk dan kunnen wij uw feest geheel naar uw wens inrichten.

Het is mogelijk gebruik te maken van diverse arrangementen. Uiteenlopend van barbecue, Chinees Indische lunch tot diverse Hollandse buffetten. (vanaf 15 Personen).

Na alles goed doorgesproken te hebben, zorgen wij voor het welslagen van uw feest. Wij hebben een eigen tent die we na wens op kunnen zetten. Tafels en stoelen tot 50 personen is aanwezig. Wij kunnen u verschillende muziekbandjes adviseren. 
Wenst u tijdens uw feest een welkome afwisseling in de vorm van een valkenier dan is daar op de tuin ruim gelegenheid voor.Tijdens uw feest kan ik professionele rondleidingen verzorgen door mijn tuin. Vooral voor de natuurliefhebber een must. U krijgt alles te horen en te zien over de opbouw van de tuin, de geschiedenis en de flora en fauna die van nature in het gebied voorkomt. Rondleidingen voor groepen vanaf 10 personen, zijn op aanvraag mogelijk.   Informeer naar onze prijs.Uw trouwfoto’s gemaakt in onze tuin zijn uniek.

Meer informatie of reserveren?

Vul onderstaand formulier in en we reageren z.s.m. op uw vraag.
Voer uw naam in
Voer een e-mailadres in
Invalid Input
Dit veld mag niet leeg zijn
Invalid Input

Onze vrienden

Met deze partners bieden wij arrangementen aan. Kijk voor meer informatie op hun site.

Copyright 2018 © Mei Chu.
Alle rechten voorbehouden